Nederlands  Spaans  English  

Welkom bij Roukama Motorfiets Demontage, jouw Motorfiets onderdelen specialist voor Motorfietsen!
Wij leveren alles op het gebied van motoronderdelen, nieuw, gebruikt en ook originele nieuwe onderdelen!

Fabrikanten

Recensies  [more]

Er zijn momenteel geen productrecensies.

Aanraders

Motorhoezen voor alle motoren op Japparts.nl

Inkoop & Verkoop

INKOOP GEBRUIKTE MOTORFIETSEN

Wij kopen je gebruikte of schade motor in, deze vrijwaren wij dezelfde dag zodat je gevrijwaard bent voor verzekering, wegenbelasting en aansprakelijkheid, wij zijn een officieel erkend RDW motorvoertuigenbedrijf.

 

De waarde van je motor is bij ons gebaseerd op onderdelen verkoop en dus NIET als occasion. Wij voeren indien motoren bij ons in de buurt staan kosteloos af, op afstand bekijken we aan de hand van model en staat of wij deze kunnen afvoeren en vrijwaren, altijd natuurlijk goede afspraken vooraf!.

 

Motoren zonder kenteken of incompleet kenteken nemen wij ook in maar uitsluitend met kopie geldig legitimatiebewijs van de huidige tenaamstelling, zonder deze informatie kunnen wij de motorfiets niet innemen.

 

VERKOOP GEBRUIKTE MOTORFIETSEN

 

Wij verkopen  uiteraard ook complete motorfietsen maar niet als occasion, wij hebben een redelijke grote voorraad complete motoren als opknapper of project staan, je kunt bij ons alle denkbare testen doen alvorens je tot aankoop overgaat, wij verkopen deze motoren dan ook als project en niet als een occasion met garantie en natuurlijk dan ook voor een project prijsje en over alles valt te praten!

 

INKOOP LOSSE ONDERDELEN

 

Wij kopen GEEN losse onderdelen in, 2ehands onderdelen hebben pas waarde als daar iemand naar zoekt, soms is er veel vraag naar een onderdeel en soms nooit en dan gaat het de recycling in.

 

VERKOOP LOSSE GEBRUIKTE ONDERDELEN

 

Alle onderdelen worden in eigen beheer gedemonteerd en gecontroleerd, deze liggen op locatie verdeeld over +- 25 loodsen, er kan door schade en schande niet meer gestreund worden in deze voorraad onderdelen. Wij stellen wel 2 loodsen open voor mensen die redelijk universele onderdelen zoeken. Ook hebben wij een zeer ruime voorraad boutjes moeren etc waar je zelf in mag komen zoeken. 

 

Gebruikte onderdelen die je wilt afhalen of bekijken dienen vooraf gereserveerd te worden, dit kan via de webshop door voor afhalen te kiezen(zonder verplichting tot koop of afnemen) er kan niet tijdens de winkelopeningstijden naar onderdelen gezocht worden.

 
Uw ipadres is: 34.228.52.21
Copyright © 2023 Roukama Holland. Powered by Zen Cart
Roukama Hoofdsite