Shop werking & Tips

 

 

 

NIEUW, BELANGRIJK VOOR ONZE KLANTEN IN BELGIE: VERZENDKOSTEN VERLAAGD TOT SLECHTS 9,00 EURO (tot +- 10kg)

De demontage afdeling van Roukama Motorparts.

Wij houden op de site een lijst bij van motoren die wij hebben staan en binnen krijgen, hierop kan geboden worden of op aanvraag onderdelen van besteld worden. Het moment dat wij de motor gaan demonteren gaan wij de fastmovers incl foto aanbieden in deze site. 

Welkom bij de online shop van Roukama Motorcycle Parts, lees aub onderstaande informatie.

Voor het bestellen dien je een account aan te maken, dat kan hier(klik met muis op deze zin) het kan voor je gaat winkelen of tijdens het afronden van je bestelling.Vul de gegevens in en vergeet niet huisnummer in te vullen,

In de shop staan de losse onderdelen redelijk op alfabetische volgorde, nog niet alles staat gelinkt aan motortypes dus neem aub even de tijd voor je gaat bellen of mailen, vrijwel alles wat wij hebben staat online.

NOTE: wij hebben meerdere webshops met APARTE inlog, mocht je bv wat 2ehands willen hebben en nieuw kies dan in 1 shop voor afhalen en in de andere voor normale verzending, wij combineren deze bestellingen..

Nog niet alle onderdelen staan gelinkt aan motoren dus als het niet onder je motortype vermeld staat neem even de tijd om of de zoekfunctie te gebruiken of door 1 van de categorieen te bladeren.

Afbeeldingen zijn ter indicatie en kunnen geen rechten aan verleend worden.

Terug
Uw ipadres is: 18.210.24.208
Copyright © 2020 Roukama Motorsloop Holland. Powered by Zen Cart
Roukama Hoofdsite